Отвори мапу УСПРС

Школе УСПРС

Дистрибуција садржаја

Тренутно је 5 гостију на вези

Статистика посета

mod_vvisit_counterДанас590
mod_vvisit_counterЈуче722
mod_vvisit_counterОве недеље7391
mod_vvisit_counterОвог месеца22026
mod_vvisit_counterУкупно5157415
 
 
Конференција за штампу Штампај E-pošta

Задаци  у 2010. години

      У просвети се у 2010. години очекује рационализација и усвајање Закона о ученичком и студентском стандарду, предшколском образовању и образовању одраслих, као и измене и допуне Закона о високом образовању, најавио министар просвете Жарко Обрадовић. Министар просвете Жарко Обрадовић најавио је да се у просвети у 2010. години очекује решавање питања рационализације и усвајање Закона о ученичком и студентском стандарду, предшколском образовању и образовању одраслих, као и измене и допуне Закона о високом образовању.

 

Детаљније...
 
Геодетски завод Штампај E-pošta

Наставак штрајка 

    Запослени у Републичком геодетском заводу данас ће наставити штрајк. Они су незадовољни због најаве отпуштања 595 запослених.У саопштењу је наведено да се штрајк неће радикализовати, и да ће се, највероватније наћи компромисно решење. На састанку са министром за заштиту животне средине и просторног планирања Оливером Дулићем, који је одржан пре два дана, није постигнут договор, па се обустава рада наставља.

Детаљније...
 
Постигнут договор Штампај E-pošta

Детаљи нису познати

    Синдикат ЕПС-а и представници Владе Србије постигли договор о испуњењу синдикалних захтева. Договорено да неће бити штрајка запослених у ЕПС-у, а учесници преговора нису желели да коментаришу који од захтева Синдиката су прихваћени.Учесници преговора после завршетка састанка у Министарству енергетике Србије нису желели да дају изјаве медијима, нити да наведу који од захтева Синдиката су прихваћени. Преговарачи су казали да ће током дана бити издато заједничко саопштење са детаљима договора.

Детаљније...
 
Добро јутро Србијо, ма где била! Штампај E-pošta

    Оно што сам ја забележио је препун Delta City пар дана пред нову годину, пошто сам морао да дођем у Београд, са 500 дин. у џепу. Неко ту има и неко ту нема. Евидентно је да Београд  има а да остали немају. Мање је евидентно, тако да ја имам само слутњу да се Београд  на апсолутно неизмењен начин понаша према „дубини“, какав термин сам чуо за оно што иначе зову провинцијом. А чини ми се и да Београд  непристојно упумпава центру верне кадрове у Војводину, преплашен Статутом. У овоме му погодују реорганизација државне управе и правосуђа, па ето дивне прилике да се Београд  књиговодствено растерети и приде обезбеди контрола на ободу. Ваљда ће ти еxперти радити „на сиц“, од куће, са Теразија.

Детаљније...
 
Економска политика Штампај E-pošta

Светска банка против Србије

        У суштини, Светска банка у којој главни утицај имају САД, данас тражи од Србије одрицање од Косова, а у економском смислу сасвим супротно од онога што је смисао америчког антикризног програма од око 800 милијарди долара. У САД је очувано највише радних места управо у образовању, око 325. 000!

Детаљније...
 
Шта је остало од обећања Штампај E-pošta

Хиљаду евра од акција и друге бајке

   Да је било онако како је обећано привреда Србије би у 2009. години забележила економски раст, уместо пада, плате и пензије би биле веће за петину, минус у буџету био би много мањи

Детаљније...
 
Коментари Штампај E-pošta

Обрадовић: Могућ још један прекид

   Ако се потврде најаве да у фебруару и марту следи нови талас епидемије грипа, школска година биће још једном прекинута, каже министар просвете Жарко Обрадовић. Како су то други прокоментарисали, можете прочитати у наставку текста.
 

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Следећа > Крај >>

Резултати 15109 - 15120 од 15217
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC