Отвори мапу УСПРС

Школе УСПРС

Дистрибуција садржаја

Статистика посета

mod_vvisit_counterДанас2209
mod_vvisit_counterЈуче1232
mod_vvisit_counterОве недеље6298
mod_vvisit_counterОвог месеца20890
mod_vvisit_counterУкупно5113813
 
 
Зелено светло за огледе Штампај E-pošta

Планови за средње образовање у 2010. години

    Просветне власти ће утврдити нови гимназијски концепт који ће се реализовати од школске 2011/2012. Бар десетак образовних профила из најмање једног подручја рада биће преведено из огледног „режима“ у редовни систем образовања и уобличиће се нови модел опште и стручне матуре. До фебруара стижу предлози за нове образовне профиле

Детаљније...
 
Клинке покориле Италију Штампај E-pošta

Одбојкашице „Аса“ освојиле престижни турнир

     На пут су кренуле скромно. Девојчице (1996. годиште) из одбојкашког клуба „Ас“ из Београда испратили су испред „Пионира“ родитељи и оне су се упутиле у италијански градић Офида покрај Анконе, на један од најјачих међународних турнира у пионирској конкуренцији у Европи. Остатак приче је њихов предивни дечји сан – у конкуренцији 24 европске екипе из пет држава, предвођене тренером Александром Кочоским изгубиле су само један сет и с Апенинског полуострва вратиле се с пехаром који једва могу да подигну, са златним медаљама и пуне утисака које ће им остати у сећању заувек.

Детаљније...
 
Дете и књига Штампај E-pošta

Литература се мења у складу са временом

   Дечје књиге за које Душко Радовић говорио да су једноставне и паметне поново се појављују у великом броју, са добрим квалитетом и садржајем. Дечје књиге су као најдивније играчке. Неодољиво лепе и примамљиве. Ведре и лековите. Једноставне и паметне. Не постоји популарнија уметност од оне намењене деци. Тако је, пре педесет година, говорио Душко Радовић. Шта би рекао данас, пред морем наслова, старих и нових.

Детаљније...
 
Шабац Штампај E-pošta

Средњошколци путују у Европу

  Канцеларија за младе града Шапца организује петодневно путовање у Европу за 16 ученика средњих школа. Средњошколци, који су постигли изузетне резултате у школи и никада нису изашли из Србије, посетиће Будимпешту и Краков о трошку града.  Ана Гајић је у августу напунила осамнает година. Београд је једина престониоца коју је до сада видела. Судећи по успеху и петицама које већ дванаест година ниже у ђачке књижице, одмор и путовање одавно је заслужила, али за то новца никада није било.

Детаљније...
 
Покрет горана Новог Сада Штампај E-pošta

Едукативни излети за најмлађе

    Као и сваке године, чак и током хладних зимских дана Покрет горана Новог Сада организовао је излет до Фрушке горе за своје најмлађе чланове - полазнике горанских еко-кампова на Фрушкој гори, Тари и Копаонику.

Детаљније...
 
За малог Косту Штампај E-pošta

Турнир у баскету за помоћ дечаку

   Родитељи и ђаци Основне школе "1.300 каплара", бар на један дан, постали су прави кошаркаши и то због Косте, који ће од септембра, са својим другарима, седети у школској клупи.Да добрих људи без предрасуда, који чине добра дела, има, показује и пример родитеља и ђака Основне школе "1.300 каплара". Како би помогли малом Кости Васиљевићу, који болује од церебралне парализе, организовали су хуманитарни кошаркашки турнир. Родитељи и ђаци Основне школе "1.300 каплара", бар на један дан, постали су прави кошаркаши и то због Косте, који ће од септембра, са својим другарима, седети у школској клупи.

Детаљније...
 
Из наше архиве Штампај E-pošta

Доста спавања

 

      Казже председник да поједини министри не раде добро. Невероватна изјава јер јасно је да ниједан од министара не ради добро (боље рећи ништа). Па који сте посао од 5. октобра на овамо завршили. Јели нам здравство боље, инфраструктура, плате, безбедност, правосуђе, просвета...Ни са хулиганима навијачима не можете и нећете да се обрачунате па да не говорим о корупцији, европским интеграцијама или животном стандарду. Али да своје и тајкунске џепове напуните нашим парама то можете.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Следећа > Крај >>

Резултати 15061 - 15072 од 15206
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC