Отвори мапу УСПРС

Школе УСПРС

Дистрибуција садржаја

Тренутно је 4 гостију на вези

Статистика посета

mod_vvisit_counterДанас2226
mod_vvisit_counterЈуче2611
mod_vvisit_counterОве недеље4838
mod_vvisit_counterОвог месеца42163
mod_vvisit_counterУкупно4865216
 
 
Предлог бр.2 Штампај E-pošta

Борба против корупције

   Ко украде 100 евра тај је криминалац, Ко украде 100.000 евра тај је контраверзни бизнисмен. А ко украде 1.000.000 евра тај је добар привредник. Зато немојте да се бавите ситницама, него захватите колико можете. Бар док сте на власти. Уосталом, и Влада више не доноси уредбе него препоруке.
 

 
Предлог бр.3 Штампај E-pošta

Председник је у праву

    Кинески филозоф Ко Фу Це ( или како  западни свет изговара Конфучије) рекао је да је добар политичар онај који се труди да људи имају пуне стомаке а празне главе. За сада смо испунили други услов, а на први ћемо још мало сачекати.
 

 
Предлог бр.4 Штампај E-pošta

Пепељуга

 Насловом „Стонфлај ушао у српски парламент“, познати италијански произвођач ципела на свом званичном сајту рекламира пробој најновијег модела у највише представничко тело Србије. Уз кратак опис бацања ципела по скупштинској сали, италијански произвођач нам открива да је реч о моделу „блусофт лејди 15“ из колекције јесен/зима 2009. У ципелу је уграђен иновативни систем „блусофт“, односно тампон од гела, који олакшава ходање и умирује шок приликом гажења.Тако је госпођа посланица, којој су, кад је била мала, залупили врата испред носа, доживела „славу“. Оно што не може памет, може ципале.А ципела? Њу је нашао принц, као у бајци.
 

 
Дан после Штампај E-pošta

            

У старом, десетомесечном римском календару зимски месеци нису постојали, јер се за време зиме ништа битно није догађало, нити је било посла у пољопривреди, нити је било згодно да се води рат, само што то, нажалост, није одговарало годишњим добима и менама месеца или сунца. Због тога су 156. године пре нове ере уведени јануар и фебруар, а почетак године је са 1. марта премештен на 1. јануар, отприлике у време најкраћег дана, најдуже ноћи, када ће, мислило се, на време посејано семе проклијати испод снега, а то је добар почетак, зар не?

 
Година нова, а памет стара Штампај E-pošta

Можда је година нова, али ми смо они стари

   Не треба бити нарочито паметан, па схватити да се првог јануара нисмо пробудити ни млађи, ни виши, ни потентнији, ни паметнији. А и да је то могуће, каква вајда, кад се будиш овде. Али, да се вратимо на Празник.Дернек ће био и прошао, а шта после? Па, ништа. Као и до сада.

Детаљније...
 
Прошла година Штампај E-pošta

Повећани трошкови живота

    Инфлација у Србији у 2009. години, мерена индексом цена на мало, износила је 10,4 одсто. Трошкови живота у 2009. години повећани су у просеку за 8,6 одсто у односу на претходну годину.Мерена индексом цена на мало инфлација је у Србији у 2009. години износила 10,4 одсто, изјавио је директор Републичког завода за статистику Србије Драган Вукмировић.

Детаљније...
 
Ломи ли се криза? Штампај E-pošta

Највећи изазови тек предстоје

   Већина грађана неће знатније осетити привредни опоравак који се очекује у следећој години јер ће плате у јавном сектору и пензије бити замрзнуте, слажу се привредници, економисти и опозиција.  Опоравак, који се очекује у 2010. години, већина грађана неће знатније осетити, сматрају привредници, економисти и представници опозиције. Плате у јавном сектору и пензије биће замрзнуте, а предстоји и нови талас отпуштања.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1251 1252 1253 1254 1255 1256 Следећа > Крај >>

Резултати 15049 - 15060 од 15071
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC