Отвори мапу УСПРС

Школе УСПРС

Дистрибуција садржаја

Тренутно је 34 гостију на вези

Статистика посета

mod_vvisit_counterДанас1446
mod_vvisit_counterЈуче2611
mod_vvisit_counterОве недеље4058
mod_vvisit_counterОвог месеца41383
mod_vvisit_counterУкупно4864436
 
 
Шта би? Штампај E-pošta

Обуставља се даља набавка вакцина

   Влада Србије препоручила је Републичком заводу за здравствено осигурање да обустави даљу набавку вакцина против новог грипа.Министар здравља Томица Милосављевић рекао је да ће то министарство најкасније до 20. фебруара, на основу анализе епидемиолошке ситуације, предложити Влади одговарајуће мере у вези са даљим снабдевањем вакцинама.  "Ово је целисходно решење, јер се у земљи већ налази 855 700 доза, од којих је до сада утрошено око 130 000 доза вакцина", казао је Милосављевић, подсећајући да је од 17. децембра до данас обухват вакцинисаног становништва 1,7 одсто.

Детаљније...
 
Ширење преко губера Штампај E-pošta

Уместо у базену, пливају у дуговима

    ОШ „Гроф Сечењи Иштван”, највећа основна школа у Суботици, налази се пред блокадом рачуна због неизмирених дугова за адаптацију зграде, а садашња локална управа не може да докучи ко је и зашто подржао обимну инвестицију На адресу OШ „Гроф Сечењи Иштван”, највеће основне школе у Суботици, стигао је налог за блокаду рачуна, због неизмирених дугова према грађевинској фирми „Субиро”, па прети опасност да без зараде остане 120 просветних радника.

Детаљније...
 
Скандал у Нишу Штампај E-pošta

Свечаност са функционерима, без награђених

  У Градској кући јуче је било заказано уручење традиционалних награда, које град и градоначелник поводом Дана ослобођења Ниша додељују најбољим студентима са нишких факултета. Свечаност, о којој се говори већ двадесетак дана, јуче се, међутим, претворила у велики скандал. У заказано време, у 12 часова, у холу Градске куће у Нишу били су градоначелник Ниша Милош Симоновић и председник Скупштине града Миле Илић, ректор Универзитета професор др Миодраг Гроздановић, проректори, декани факултета, градски већници, начелник Управе за образовање, новинари...Свечаност је почела поздравном речи градоначелника Симоновићa који је, између осталог, рекао: – Радујем се што су с нама најуспешнији и најбољи студенти, за које верујем да ће ускоро завршити своје школовање и остати у Нишу и нашој земљи где ће се доказати и кроз рад...

Детаљније...
 
Трстеник Штампај E-pošta

Преузимање па раскид радног односа!

Сузана Јаковљевић, професор географије у ОШ „Велика Дренова“- Општина Трстеник,у оквиру рационализације, односно преузимања запослених који у матичним школама немају пуну норму часова,преузета је у Техничку школу у Трстенику за 30% норме часова, односно радног времена на неодређено време., о чему јој је, након преузимања, директор школе Велибор Јовковић са колегиницом закључио уговор о раду и издао решење.И шта је ту спорно? Човек би рекао ништа, али ствари почињу драстично да се мењају, кад тај исти директор подноси ЗАХТЕВ ЗА РАСКИДАЊЕ РАДНОГ ОДНОСА колегинице Сузане Јаковљевић, да би могао да распише конкурс за попуну овог радног места!!!

Детаљније...
 
Први случајеви Штампај E-pošta

Нежељене реакције на вакцину

    Националном центру за фармаковигиланцу, који делује у оквиру Агенције за лекове, пријављена су 23 случаја нежељених реакција на вакцину против новог грипа.У оквиру пријављених случајева испољено је 38 нежељених реакција, рекао је Tanjugu портпарол Агенције за лекове Александар Туцовић. Он је прецизирао да су најчешће пријављиване мучнина, у седам случајева, повишена телесна температура у шест, умор у пет случајева, колико и болови у мишићима, а синдром сличан грипу у четири случаја.

Детаљније...
 
Ужасно!!! Штампај E-pošta

Неготин

  Ученица средње Пољопривредне школе у Букову код Неготина М.О. (15) рањена је из ватреног оружја и у тешком стању пребачена у локалну болницу.  Рањену ученицу је синоћ пронашао случајни пролазник недалеко од школе. У Здравственом центру у Неготину агенцији Бета је речено да се метак зауставио у кичменој мождини девојчице. Полиција још није издала саопштење поводом случаја. Betin извор у Тужилаштву навео је да је девојчица раније помагала у једном домаћинству чији је власник пријавио нестанак пиштоља.
Beta
 

 
Усаглашен заједнички предлог Штампај E-pošta

Синдикати у четвртак са министром финансија

У нашу редакцију је стигло обавештење да су синдикати образовања, у току данашњег дана, утврдили заједнички предлог решавања питања запослених који су остали без норме ,односно посла, у потпуности или делимично, и да ће Влади бити предат и заједнички предлог Протокола о зарадама у 2010. години. У току вечари објавићемо комлетан текст ова два документа.
Info USPRS

 
<< Почетак < Претходна 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 Следећа > Крај >>

Резултати 14893 - 14904 од 15071
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC