Отвори мапу УСПРС

Школе УСПРС

Дистрибуција садржаја

Тренутно је 10 гостију на вези

Статистика посета

mod_vvisit_counterДанас29
mod_vvisit_counterЈуче1778
mod_vvisit_counterОве недеље12328
mod_vvisit_counterОвог месеца51199
mod_vvisit_counterУкупно5038342
 
 
Нико неће боцу Штампај E-pošta

До сада је вакцинисано само 4.200 деце до 14 година!

  Епидемиолог и члан Радне групе за пандемију Владимир Петровић каже да је у Србији до сада вакцинисано свега 4.200 деце узраста до 14 година. Он тврди да вакцину мора примити најмање 200.000 школараца да би се избегло ширење свињског грипа и нови принудни распуст! - Око 4.200 деце узраста од шест месеци до 14 година је вакцинисано, а требало би да се вакцинише њих око 200.000 да би смо имали повољнију епидемиолошку ситуацију. У Србији је у протеклих 10 недеља епидемијом новог грипа било обухваћено око 15 одсто деце школског узраста. Ако би у наредном периоду било вакцинисано 25 одсто школараца, имали бисмо мање оболелих у другим узрасним групама, смањила би се јачина новог таласа грипа, а епидемиолошка ситуација била би слична оној током новембра и децембра - истиче др Петровић.

Детаљније...
 
Помоћ за Вању Штампај E-pošta

Хуманост на делу

Осамнаестогодишњој Вањи Пилиповић из Сонте код Сомбора потребна је хитна трансплантација срца у иностранству. С обзиром на то да се такве операције у Србији не обављају, за операцију у Аустрији потребно је 100.000 евра. У Србији већ десет година није урађена ниједна трансплантација срца. Према подацима Министарства здравља, од августа прошле године на пресађивање тог органа чека петоро пацијената, али се претпоставља да је тај број шест пута већи.

Детаљније...
 
Записи из магареће клупе Штампај E-pošta

Don’t worry be stupid

   Рећи ће неко да је непримерено да се Унија синдиката просветних радника Србије, бави другим синдикатима, али ће при томе свесно или несвесно сметнути с ума да ће онога тренутка када просветни радници, а биће то већ ових дана, поставе питање јубиларних награда и синдикалних 12 процената, синдикални шрафчићи и чанчићи у глас гракнути шта то хоће професори. Знају ли они како живи народ србистански.

Детаљније...
 
Куршумлија Штампај E-pošta

Протесту се придружују ђаци и наставници!

    Радници куршумлијских предузећа „Копаоник" и „7. јули", који већ осми дан држе у блокади магистрални пут Ниш-Приштина, данас ће радикализовати протест уз подршку запослених у приватном сектору и ученика и наставника основних и средњих школа
 

Детаљније...
 
Инстант знање вишег ранга Штампај E-pošta

До петице преко Интернета

   У зависности од тога који разред дете похађа, која је тема задатог рада, да ли је слободна или из градива, цене се крећу од 500 до 1.500 динара, а ако је хитно састав може да се добије за два сата и кошта 4.000 динара

Детаљније...
 
Кинески студенти Штампај E-pošta

Користе лажне пасоше за упис на факултет

    У Кини је недавно откривено да је известан број кинеских студената користио лажне стране пасоше како би се уписао на престижне универзитете који примењују строже критеријуме уписа за домаће него за стране кандидате.

Детаљније...
 
Спорна индексација Штампај E-pošta

Нови пензијски закон у фебруару

    Влада Србије ће до краја фебруара усвојити нови пензијски закон, уверена министарка финансија Диана Драгутиновић. Потребна реформа пензијског система, независно од кризе и споразума са ММФ-ом, рекла Драгутиновић. Министарка финансија Диана Драгутиновић рекла је да је уверена да ће Влада Србије до краја фебруара усвојити нови пензијски закон.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 Следећа > Крај >>

Резултати 14893 - 14904 од 15155
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC