Отвори мапу УСПРС

Школе УСПРС

Дистрибуција садржаја

Тренутно је 58 гостију на вези

Статистика посета

mod_vvisit_counterДанас1523
mod_vvisit_counterЈуче2149
mod_vvisit_counterОве недеље1523
mod_vvisit_counterОвог месеца1523
mod_vvisit_counterУкупно2483128
 
 
ШТРАЈК Штампај E-pošta

ШТРАЈК

БЕОГРАД - Настава у основним и средњим школама одвија се несметано у 93 одсто школа, док је у преосталих седам одсто настава обустављена или су часови скраћени, саопштило је Министарство просвете.

Према подацима добијеним од школских управа, до 10 сати, од 1.764 школе у Србији настава је потпуно обустављена у 96, а часови су скраћени у 29, што износи 7 одсто од укупног броја школа.

 
ПРОТЕСТ УСПРС Штампај E-pošta

Просветне раднике изузети од смањења плата

БЕОГРАД, 1. септембра 2014. (Бета) - Унија синдиката просветних радника Србије (УСПРС) организовала је у понедељак једночасовни протест у Београду поводом најављеног смањења плата у јавном сектору.

 
ВЕРУЈ У СЕБЕ! Штампај E-pošta

ВЕРУЈ У ОБРАЗОВАЊЕ!

ВЕРУЈ У СЕБЕ!

ИНФО УСПРС

 
СВЕ СПРЕМНО Штампај E-pošta

Све спремно за почетак школске године


За основце и средњошколце завршава се летњи распуст и почиње нова школска година. Први пут у школске клупе сешће око 68.500 првака. У неким школама које су оштећене у поплавама настава ће бити организована у три смене, каже за РТС министар Срђан Вербић.

Министар просвете Срђан Вербић је, гостујући у Дневнику РТС-а, рекао да 1. септембра почиње настава за све ђаке, али да ће неки од оних чије су школе оштећене у поплавама бити распоређени по другим школама.
 
 
ИЗЈАВА МИНИСТРА Штампај E-pošta

О платама нећемо 1. септембра

Поводом најављеног штрајка просветних радника, министар Срђан Вербић каже да је штрајк легитиман начин протеста, али да није право време за разговор о платама.

Министар просвете Срђан Вербић рекао је у интервјуу за Б92 да је најављени штрајк просветара легитиман начин да они изразе протест и да на то имају право, али да се он нада да се сви проблеми могу решити и за столом

 
УСПРС ШТРАЈКУЈЕ! Штампај E-pošta

УСПРС штрајкује првог дана школе


БЕОГРАД - Унија синдиката просветних радника Србије у понедељак ће, првог дана школске године, у Београду одржати протест, због, како тврде, апокалиптичног стања у образовању и небриге државе о ономе што је њена будућност.

Чланови Уније окупиће се у подне на Тргу Николе Пашића а у школама неће бити наставе ни других активности, осим пријема ђака првака, рекао је председник Уније Драган Матијевић.
 
 
ШТРАЈК УПОЗОРЕЊА Штампај E-pošta

 Штрајк упозорења просветара у понедељак


БЕОГРАД, 29. августа 2014. (Бета) - Унија синдиката просветних радника Србије организује у понедељак, 1. септембра на Тргу Николе Пашића у Београду једночасовни скуп током штрајка упозорења уз обуставу рада у школама-чланицама те синдикалне организације, због најаве смањења плата у просвети за 10 одсто.
 
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 12 од 13659
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC