Отвори мапу УСПРС

Школе УСПРС

Дистрибуција садржаја

Тренутно је 14 гостију на вези

Статистика посета

mod_vvisit_counterДанас569
mod_vvisit_counterЈуче820
mod_vvisit_counterОве недеље3249
mod_vvisit_counterОвог месеца24765
mod_vvisit_counterУкупно2435141
 
 
КЊИГЕ УСПРС Штампај E-pošta

КЊИГЕ УСПРС

ИНФО УСПРС

 
ПЛАНИРАНО СМАЊЕЊЕ? Штампај E-pošta

Оволико ће смањити плате и пензије

Београд -- Просечна плата у јавном сектору биће нижа за 3.500 динара, а просечна пензија за око 1.500 динара ако Влада усвоји модел који предлаже министар Душан Вујовић.

 
ОДРЖАН РАДНИЧКИ ПРОТЕСТ Штампај E-pošta

ОДРЖАН РАДНИЧКИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ПРЕДЛОГА ЗАКОНА О ИЗМЕНАМА ЗАКОНА О РАДУ

Конфедерација слободних синдиката је 17. јула 2014 године у Београду одржала раднички протест против предлога Закона о изменама Закона о раду. Протесту су присуствовали лидери синдиката чланица конфедерације, активисти и чланство. Окупљенима су се обратили председник Конфедерације и чланови Председништва.

 
МЕДАЉЕ ЗА ПРОГРАМЕРЕ Штампај E-pošta

Три медаље за младе српске програмере

Четворица младих програмера из Србије освојила су три медаље на управо одржаној 26. Међународној информатицкој олимпијади у Тајпеју на Тајвану, саопштио је вођа екипе Србије Никола Милосављевић.
 
 
СМЕТА РЕДОСЛЕД ПОТЕЗА? Штампај E-pošta

Просветарима смета редослед потеза

Београд – Радна група за израду нацрта закона о платним разредима за запослене у јавном сектору неће бити формирана пре јесени, тако да је неизвесно да ли ће тај закон бити завршен до краја године. Репрезентативни синдикати просветних радника имају рок до краја августа да Министарству просвете доставе своје предлоге платних разреда, договорено је на јучерашњем састанку синдиката са државном секретарком Министарства просвете Снежаном Марковић.

 
КОНСУЛТАЦИЈЕ Штампај E-pošta

 КОНСУЛТАЦИЈЕ О ПЛАТНИМ РАЗРЕДИМА

Влада Републике  Србије је министарку локалне самоуправе и  државне управе, Кори Удовички, задужила да направи предлог Закона о платама на основу платних разреда. Сваки сегмент  јавног сектора даће своје предлоге.

Из  тог разлога, а на позив Државне секретарке Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Снежане Марковић, представници репрезентативних синдиката просвете данас су отпочели  консултације  о платним разредима.

Присутни су се сложили да је разговор неопходан, да  сугестије  треба саслушати и размотрити. Полазна тачка наредних  сусрета  биће предлог који сте имали прилике да прочитате на нашем сајту. Он је  подложан променама и допунама, с обзиром да ће се у доношење  закона укључити сви они који желе и могу  да помогну.

Хвала на конструктивним  идејама  и добронамерним критикама. Прича о платним разредима је отворена и за њу се треба залагати, јер би се тако исправиле многе неправде и уредио читав јавни сектор.

ИНФО УСПРС

 
ПОЗИВ НА РАЗГОВОР Штампај E-pošta

 ПОЗИВ НА РАЗГОВОР

ИНФО УСПРС

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 12 од 13611
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC