ИЗВЕШТАЈ СА САСТАНКА Штампај E-pošta
Thursday, 08 September 2016

ИЗВЕШТАЈ СА САСТАНКА

Данас 8.09.2016. са почетком у 14 часова у Министарству просвете, науке и технолошког развоја одржан је састанак Радне групе за праћење ангажовања запослених у основним и средњим школама.

На почетку састанка анализирано је Стручно упутство које је министар послао радним подгрупама, а од стране Уније СПРС је предат захтев за измену и допуну упутства. Представник Уније СПРС дао је сугестије на рад информационог система „Доситеј“ које је добио од стране чланова подгрупа при школским управама и од стране лица која су задужена за унос података у информациони систем.

Подаци о слободним радним местима, технолошким вишковима и радницима који су засновали радни однос са непуним радним временом објављени су током дана на порталу Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Ово је био неопходан услов за наставак рада у збрињавању технолошког вишка. У даљем раду дата су тумачења радним подгрупама за нееке конкретне случајеве преузимања.

Договорено је да у наредним данима радне подгрупе при школским управама свакодневно заседају, а да се састанак Централне радне групе закаже крајем наредне недеље.

С поштовањем

Добривоје Марјановић

ИНФО УСПРС

Последњи пут ажурирано ( Thursday, 08 September 2016 )
 
< Претходно   Следеће >
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC