СКУПШТИНА УСПРВ Штампај E-pošta
Saturday, 18 June 2016
СКУПШТИНА УСПРВ
 
Данас, 18.6.2016.године у Сремској Митровици одржана је редовна изборна скупштина Уније синдиката просветних радника Војводине. Скупштини су присуствовали и Јасна Јанковић, председник УСПРС, Владимир Аџић, руководилац Ресора за финансије, аналитику и чланство и Драган Матијевић, бивши председник УСПРС. Била је ово прилика да чланови Уније синдиката просветних радника Србије присуствују промоцији књиге "Велики штрајк" и да чују актуелне информације о раду синдиката.
 

На почетку скупштине изабрано је радно председништво: Добрила Гмизић председавајући; Никола Танкосић и Стеван Јурић чланови. Јасна Папишта је поднела извештај верификационе комисије која је констатовала да Скупштини од 33 делегата присуствује 31 делегат и да Скупштина има кворум за рад. 

Скупштина је затим усвојила Пословник о свом раду. Извештај о раду Надзорног одбора поднела је Александра Мажић док је председник УСПРВ Звонимир Јовић поднео извештај о раду. Извештај је једногласно усвојен. 

Стеван Јурић и Звонимир Јовић су представили нови статут УСПРВ и указали на најважније промене. Статут је потом једногласно усвојен.

За председника УСПРВ је изабран Звонимир Јовић. 

ИНФО УСПРС

 
< Претходно   Следеће >
ATEC Technologies

ATEC Technologies ATEC