од Alex » Пет Мај 21, 2010 6:05 pm
Da, i ja bih se požalio da se ponekad osećam sluđeno kad dođem na Info Sajt Unije, suviše velika navala raznih informacija, i mnogi su lično obojeni perom autora raznih pogleda na stvari. Potpuno podržavam Milana.
Sa druge strane, mnoge stvari koje drugi čuju na TV ili pročitaju u novinama ja vidim na sajtu Unije. Pošto izbegavam srpske medije, to mi dobro dođe da ipak budem informisan. Mislim kao i Milan, da ipak treba vesti podeliti na one relevantne za prosvetne probleme, i one od opšteg društvenog značaja.
I zbog brzine kačenja novih informacija komentari posetilaca se razveju u vetar, a pisanje komentara na starijem članku ni na koji način ne dolazi u vidno polje, kao npr. na forumu gde dolazi do sortiranja tema po vremenu stizanja novih sadržaja.
Mada uvek je tu mogućnost da se svaki forumaš linkom pozove na zadatu temu i proširi priču na forumu. A isto tako, može da postavi na info sajtu kao komentar link ka temi na forumu i tako ostvari tesna "kolaboracija" dva servisa.
"We want information, information, information."- "Who are you?" - "The new number two." - "Who is number one?" - "You are number six." - "I AM NOT A NUMBER, I AM A FREE MAN!!!" - "HAHAHAHAHAHAHAHA."