Ново на сајту Уније

Овде можете написати ваше мишљење, предлог, критику или било шта друго везано за рад форума.

Ново на сајту Уније

Порукаод Milojević Nenad » Уто Апр 21, 2009 8:44 am

Želim da pohvalim rad INFO tima UNIJE, vrlo sam zadovoljan njihovom predusretljivošću i načinom na koji brzo reaguju na svaku sugestiju. Ovaj sajt, posebno sada kada je kreiran i forum po mom mišljenju već predstavlja jedan moćan centralizovan informacioni sistem. Jedino što je preostalo je da iznađemo sve moguće načine za animiranje naših kolega.
Veoma mi je drago što je INFO tim odgovorio na moju sugestiju sa sajta i počeo da ažurira deo za pravilnike.

http://www.unijasprs.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=55
Milojević Nenad

Поруке: 161
Придружен: Чет Апр 09, 2009 4:00 pm
Место: Smederevska Palanka (član USPRS)

Re: NOVO NA SAJTU UNIJE

Порукаод Bojan M » Сре Апр 22, 2009 4:20 pm

Хвала Вам на подршци и овим путем Вас позивамо да се укључите у рад инфо службе. Такође желимо да Вас упознамо са проблемима исплата зарада под темом "Школа".
Bojan M
Администратор

Поруке: 26
Придружен: Пон Апр 06, 2009 7:24 pm
Место: Крушевац ( потпредседник УСПРС)

Порукаод Milojević Nenad » Сре Апр 22, 2009 9:38 pm

Bojane postavi link na ovu temu (ne mogu da je nadjem).
Milojević Nenad

Поруке: 161
Придружен: Чет Апр 09, 2009 4:00 pm
Место: Smederevska Palanka (član USPRS)

Порукаод nidza » Чет Апр 23, 2009 12:02 pm

nidza

Поруке: 63
Придружен: Суб Апр 18, 2009 10:09 am
Место: (nisam clan)

Re: Ново на сајту Уније

Порукаод Milankg » Пет Мај 21, 2010 5:41 pm

Naš sajt je izuzetan! Međutim, ne postoji ništa izuzetno, što ne bi moglo da bude još bolje... Na našem sajtu ima previše informacija... pri tome, ne mislim tu na informacije vezane za našu delatnost, već i na razne vesti iz sveta, stavove povodom različitih društvenih događaja, čak ponekad i na neprimereno zauzimanje stava vezano za neki događaj ili ličnost... U našem sindikatu su ljudi različitih interesovanja, godišta, političkog opredeljenja...tu smo samo zbog jedinstvenog zajedničkog interesa i ne treba tražiti ništa više što bi nas spajalo. Predlažem, da administratori našeg sajta provere posećenost pojedinih tema na našem sajtu i da one teme, koje nisu zanimljive posetiocima sajta, a ne tiču se obrazovanja, više ne stavljaju... oseća se velika pretrpanost a i moglo bi da se radi po rubrikama....Svestan sam velikog truda koji ulažete, nadam se da mi nećete zameriti na ovim primedbama, ali one su dobronamerne i slične primedbe imaju i mnoge kolege koje posećuju sajt...
Milankg

Поруке: 181
Придружен: Пон Окт 26, 2009 12:21 am

Порукаод Alex » Пет Мај 21, 2010 6:05 pm

Da, i ja bih se požalio da se ponekad osećam sluđeno kad dođem na Info Sajt Unije, suviše velika navala raznih informacija, i mnogi su lično obojeni perom autora raznih pogleda na stvari. Potpuno podržavam Milana.

Sa druge strane, mnoge stvari koje drugi čuju na TV ili pročitaju u novinama ja vidim na sajtu Unije. Pošto izbegavam srpske medije, to mi dobro dođe da ipak budem informisan. Mislim kao i Milan, da ipak treba vesti podeliti na one relevantne za prosvetne probleme, i one od opšteg društvenog značaja.

I zbog brzine kačenja novih informacija komentari posetilaca se razveju u vetar, a pisanje komentara na starijem članku ni na koji način ne dolazi u vidno polje, kao npr. na forumu gde dolazi do sortiranja tema po vremenu stizanja novih sadržaja.

Mada uvek je tu mogućnost da se svaki forumaš linkom pozove na zadatu temu i proširi priču na forumu. A isto tako, može da postavi na info sajtu kao komentar link ka temi na forumu i tako ostvari tesna "kolaboracija" dva servisa.
"We want information, information, information."- "Who are you?" - "The new number two." - "Who is number one?" - "You are number six." - "I AM NOT A NUMBER, I AM A FREE MAN!!!" - "HAHAHAHAHAHAHAHA."
Корисников грб
Alex

Поруке: 534
Придружен: Суб Апр 18, 2009 11:43 am

Порукаод admin » Пет Мај 21, 2010 11:55 pm

Pokušavamo već dugo naći neko rešenje jer i preveliki broj informacija može da smeta, naročito što je sve nemoguće grupisati kao na forumu a opet napraviti da budu dostupne i lako vidljive posetiocima koji se ne zadržavaju dugo na sajtu. Veliki broj poseta sajtu je zahvaljujući tim vestima i velikom broju informacija.
Ako imate neki konkretan predlog za poboljšanje sajta i foruma voleo bih da ga ovde iznesete.

Alex, nisam Vas dobro razumeo u vezi komentara na sajtu, slažem se da vesti brzo prolaze i da komentari istih ostanu nepregledani ili dovoljno komentarisani.

Pozdrav.
Корисников грб
admin
Администратор

Поруке: 28
Придружен: Сре Мар 25, 2009 1:16 pm

Порукаод Milankg » Сре Јун 09, 2010 2:31 pm

Administrator se slozio sa nama i dalje se radi po starom! Klasifikujte malo materijal, vise ima na nasem sajtu nego u vecini dnevnih novina!3-4 teksta dnevno max. :roll:
Milankg

Поруке: 181
Придружен: Пон Окт 26, 2009 12:21 am

Порукаод lovac » Нед Јун 20, 2010 10:49 am

Milankg пише:3-4 teksta dnevno max.

Ma ne samo neka podele u kategorije. Pogledaj dnevne novine, posebno politika, sport, kultura....
Tako i ovde PROSVETA (samo vesti vezane za prosvetu) i sve ostalo posebno.
lovac

Поруке: 135
Придружен: Нед Сеп 13, 2009 11:51 am

Повратак на Предлози, критике, сугестије...

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост