Шта радите у слободно време?

Образовање, стратегија...

Re: Шта радите у слободно време?

Порукаод samotnjak » Нед Јул 25, 2010 5:46 pm

Svaka cast za iskren komentar. Bravo. Zasluzujete svako postovanje jer volite ono sto radite, pre svega cenite sebe i ucenike. Nastavite tako, bez obzira na realne probleme sa kojima se susrecete u zivotu i na nerealne podsmehe Vasih kolega. Ostanite takvi.
O tri stvari ne žuri dok govoriš: O Bogu, dok ne utvrdiš veru u njega.
O tuđem grehu dok se ne setiš svoga i o sutrašnjem danu, dok ne svane.
(Vladika Nikolaj Velimirovic)
Корисников грб
samotnjak

Поруке: 370
Придружен: Пон Феб 15, 2010 8:58 pm

Порукаод desperado » Пет Јул 30, 2010 7:35 pm

Ne bi to bio problem da se sve vise ne susrecem sa zidovima. Poseta Skolskoj upravi i Republickoj provetnoj inspekciji (sprat nize :lol: ) me je ozbiljno pokolebala. Gospodja iz republicke je bila zaista ljubazna i predlozila da pokusam sa par dopisa ali to je sve, dok me je razgovor sa demagozima iz skolske uprave dotukao. Ni u skolama u kojima radim nisam naisao na takav zid. 100% birokratija. Ne moze pa kukaj, placi, vristi i valjaj se po prasini, ali ne moze. Na sve racionalne razloge odgovor je bio pa ako neces ti, ima ko hoce, danas ljudi putuju i za 10%. Na moje pitanje pa kakvu motivaciju imam da nastavim sa radom kada treba da radim u cetiri objekta gde je nemoguce napraviti raspored, a o dopunskoj i dodatnoj nastavi da ne govorimo, receno mi je da ako ne budem radio kako treba napisace mi direktor lose misljenje. Prosto ne verujem.

Sam sistem je takav da se posle ko zna kog pokusaja umorite i predate. Toga se najvise plasim. Za sada sam daleko od toga, ali ko zna ...

Ima li neko kome prosvetari mogu da se obrate, a da dobiju odgovor ili bar razumevanje????
univerzalni diletant u sferama duhovne produkcije
Корисников грб
desperado

Поруке: 29
Придружен: Сре Јул 14, 2010 11:03 pm

Порукаод Mihailo Gavrilovic » Пет Јул 30, 2010 10:59 pm

desperado пише: Sam sistem je takav da se posle ko zna kog pokusaja umorite i predate. Toga se najvise plasim.

Bravo za komentar!

Слика
Spasa nam nema iako leka ima.
Be nice to people on your way up, because you may meet them on your way down!
Корисников грб
Mihailo Gavrilovic

Поруке: 167
Придружен: Чет Апр 09, 2009 11:25 pm
Место: Arandjelovac

Порукаод Alex » Нед Авг 01, 2010 9:29 pm

Ni u skolama u kojima radim nisam naisao na takav zid. 100% birokratija. Ne moze pa kukaj, placi, vristi i valjaj se po prasini, ali ne moze. Na sve racionalne razloge odgovor je bio pa ako neces ti, ima ko hoce, danas ljudi putuju i za 10%.

A što vi niste napisali molbu i otišli tamo u pravnu službu i zahtevali pismeno obrazloženje, tj po kom osnovu oni tvrde da je "nemoguće"? Valjda ste do sada shvatili da sa birokratijom treba sve pismeno da se radi.
"We want information, information, information."- "Who are you?" - "The new number two." - "Who is number one?" - "You are number six." - "I AM NOT A NUMBER, I AM A FREE MAN!!!" - "HAHAHAHAHAHAHAHA."
Корисников грб
Alex

Поруке: 534
Придружен: Суб Апр 18, 2009 11:43 am

Порукаод desperado » Уто Авг 03, 2010 1:39 pm

Alex пише:A što vi niste napisali molbu i otišli tamo u pravnu službu i zahtevali pismeno obrazloženje, tj po kom osnovu oni tvrde da je "nemoguće"? Valjda ste do sada shvatili da sa birokratijom treba sve pismeno da se radi.

Pre dva dana je skola poslala zvanican dopis Skolskoj upravi, Ministarstvu prosvete odseku za predksolsko i osnovno obrazovanje. Videcemo sta ce da bude.
univerzalni diletant u sferama duhovne produkcije
Корисников грб
desperado

Поруке: 29
Придружен: Сре Јул 14, 2010 11:03 pm

Претходни

Повратак на Друштво

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост